Vil du tale med min far?

Knægten har kigget på gamle videooptagelser med sin far. Han spørger om jeg kan huske den gang han var lille og skulle ringe til sin lidt større, men stadig lille, fætter og sige tak for en gave? Han genfortæller samtalen mellem to små velmenende fætre, der endnu ikke er trænede i at tale i telefon.
Det foregår noget i retning af

– Tak for gaven
– Tak
(stilhed)
– Tak for gaven
– Tak
(stilhed)
– Tak for gaven
– Tak
– Vil du tale med min far?

Og lige dér mærker jeg som et brus i kroppen, hvor meget jeg har lyst til at sige det til livet.

Vil du tale med min far?
 

(Visited 9 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.