Uopfordret ansøgning

You may also like...

2 Responses

 1. Tescha siger:

  Det kan siges kort: Jeg er forelsket i dine ord og metaforer og dine skønneste skøreste livsbekræftende altvendenpåhovedet tanker som spreder grin og nysind.

  Hvis du har brug for en anbefaling til månen, lægger jeg gerne et godt ord ind for dig. Jeg hilste på hende her tidlig morgen, hvor hun var iført en let gevandt om sin i dag kuglerunde frodige figur. Jeg kan personligt bedst lide hende, når hun er mest fyldig i det. Det er naturligvis en smagssag. Mange er fx mere til de magre modeller, hvor kroppen næsten svinder ind til det bare ingenting.

  Nå, men sig til, hvis jeg lige skal sende hende et par ord om dig. Jeg flyver ofte forbi til et kort visit, når jeg lufter Chili. Så leger jeg med stjernerne og oplever foråret på Jupiter og Mars. Hun fylder mit hjerte med sang, mens hun holder min hånd… Elsker hende sgu…

  Jeg flyver af og til

  • Christina siger:

   Ååååh at opleve foråret på Jupiter. Hvor en helt vidunderligt skæv tanke <3 🙂 Det må jeg prøve!
   Tak for din ros. Det varmer :*
   Jeg er også mest til den fyldige udgave, når hun er nærværende, nærmest påtrængende. Men jeg elsker hende, så jeg tager skyggerne med. You know how it is <3<3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.