Ugen der spunsede af sted med mig flagrende efter sig

You may also like...

2 Responses

 1. Gitte siger:

  Kære Christina. Hvis jeg havde vidst, at du ville komme og stå der sammen med mig, ville jeg have stillet mig med ryggen til inspektøren og spurgt om de andre forældre synes, at det er ok. Jeg har været SÅ TRÆT efter det møde og hele ugen. Træt træt træt..,
  Knus fra Gitte

  • Christina siger:

   Kære Gitte. Den eneste grund til jeg ikke gjorde modstand er jo, at skolen er lige så underlagt det her, som vi er, som børnene er. Hvis der skal sættes en stopper for det her evindelige måleri og pæcing af børn, skal det startes et andet sted.
   Men hvis vi er to der reagerer med så dyb en træthed, er der nok flere, der er ved at have fået nok.
   Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.