Tantrisk Mørkeleg

I går gjorde en drillende sjæl mig opmærksom på Tantrisk Mørkeleg. Det er noget de har ovre i Ringsted. For sølle 200 kroner kan man få lov at ligge afklædt sammen med andre mennesker i et mørkt rum. Der er musik til og så leger de lad hånden vandre. Faktisk er det endda Tantrisk Mørkeleg II. Men begyndere har også lov at være med. Er det ikke super.
 

Der er SÅ mange ting ved Tantrisk Mørkefællesleg, jeg ikke kan kapere, og jeg havde egentlig ikke tænkt mig at dvæle mere ved det. Jeg besluttede at tænke, at der sørme er en stor variation i de ting folk går til i deres fritid og hvor er det dejligt, at der sådan er noget for enhver.
 

Men nu fungerer min hjerne som én af de der plasmalamper i børneværelset.. Det her virkede præcis som hvis nogen klaskede en stor hånd mod den hjerne.
 

Okay. Så du forestiller dig at Tantrisk Mørkeleg er noget du synes er helt okay. Ja ikke bare okay, det er helt naturligt og noget alle burde prøve. Det er enormt frisættende for sjæl og krop. Ja, du har lyst til at gå nøgen ind i et rum, lægge dig i mørket og høre dejlig musik og røre ved andre nøgne. Og ligesom bare være helt afslappet og i et med alle de andre dejlige (fremmede) kroppe i rummet..
 

Men så udenfor møder du naboen hjemme fra vejen, der også skal til Tantrisk Mørkeleg. Alt efter hvor cool du er, kan du enten

1) få optur over at møde en du kender – og så i Ringsted

2) gå totalt i panik over at naboen NABOEN står lige der og nu ved, at du er til mørkeleg. Det havde du ellers tænkt dig at gå lidt solo med. Og du vil slet ikke vide den slags om naboen og åh gud skal vi nu til at hilse indforstået hos købmanden?? For ikke at tale om hvorvidt du og naboen vil have en fælles forståelse om at I holder jer til hver jeres ende af rummet når seancen går i gang? Hvad nu hvis naboen synes det er meget mere trygt nu i er to, der næsten kender hinanden, og det kan du godt mærke, og du er sådan et høfligt menneske og føler dig nødsaget til at lægge dig ved siden af hende og gramse høfligt til musikken?
Og hvad med ham der spiller, er han også nøgen? Ligger han midt i rummet med citaren på maven og leger tag selv bord?

And my brain goes

andyourheadgoes

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.