Taknemmelighedsdagbog marts 19

You may also like...

6 Responses

 1. Susanne Hilligsø Sørensen siger:

  Jeg er taknemmelig for musik i bilen, når jeg skal køre langt.
  Jeg er taknemmelig over at jeg har lært at svømme, så jeg kan glide igennem vandet og kun tænke på at tælle baner. Det er meditation for mig.
  Jeg er taknemmelig for de mennesker i mit liv, der konstant samler mig op i nedgangstider. Med humor, kaffe, gyldne ord, varme blikke eller et hej.

  • Christina siger:

   Tak for ordene Susanne, jeg er helt med dig her. Kan ikke rigtig svømme, men sådan som du beskriver det, tænker jeg, at det må jeg lære. Eventuelt når jeg er 80 og min krop ikke er så frisk på andre typer motion 😉

 2. Nadia siger:

  Jeg er taknemmelig for, at jeg i dag kom i gang med den tekst, som jeg har udskudt i fire dag af den simple grund, at den jo skal være god. Rigtig god. Og der er hjernen jo en lurendrejer, der kan gøre mange krumspring for at føre en ud i andre aktiviteter eller ikke-aktiviteter for den sags skyld. Men he he, jeg snød hjernen tilbage ved at aftale med den, at jeg skulle skrive en ikke-god tekst. Og så er man ligesom i gang. Så sådan kan taknemmelighed og den finurlige hjerne også gå i spænd ?

  • Christina siger:

   Tak for beskeden, Naida, det er simpelthen for sjovt, at du bevidst snyder din hjerne 😀 – Do what you have to do, ikke også 🙂

 3. Sara siger:

  Jeg er taknemmelig for at føle mig elsker. Det er bestemt ikke en selvfølgelighed.
  Jeg er taknemmelig for at jeg har lært at ændre vaner og tankemønstre. Det er godtnok ikke nemt, men bare at det kan lade sig gøre er vidunderligt.
  Og så er jeg SÅ taknemmelig for at kunne stirre på himmel og hav i fred og ro og mærke at det er ok bare at være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.