Taknemmelighedsdagbog 01-19

You may also like...

12 Responses

 1. NORMA ANITA JØRGENSEN siger:

  Søde Christina – så herligt at læse dit light-indlæg! Glæder mig allerede til dit næste “skriv”!
  Jeg er også vild med raglanærmer! 😉
  Kærlige tanker til dig
  Norma

  • Christina siger:

   Åh tusind tak fordi du hænger ved Norma. Det er så dejligt <3. Raglanærmer er det bedste!! 🙂
   Kram! Christina

 2. Tina siger:

  Jeg er taknemlig for, at jeg nu ved hvad raglanærmer er…..jeg skal måske aldrig bruge den viden til noget, men jeg er taknemlig for, at jeg her medio 40’erne, stadig lærer nye ting…og hvem ved, det kan være at jeg en dag, på åben gade, bliver tacklet, bagbundet og kørt til et tv studie hvor jeg tvunget skal være med i Jeopardy….og vinderspørgsmålet er: “Hvad er raglanærmer?” ……så sender jeg gevinsten – det lover jeg….men du skal stadig blive ved at sy, det er hyggeligt 🙂

  • Christina siger:

   Hver gang jeg læser din kommentar, begynder jeg at grine over, at du leger med tanken om, hvad der skal til for at få dig med i Jeopardy. Det er lidt voldsomt med bagbinding, synes du ikke?? Griner stadig. Men jeg vil gerne tage imod en del af gevinsten, skulle ‘raglanærmer’ være det afgørende svar. Jeg synes dog, du skal beholde det meste selv. Tager man strabadserne med at blive tacklet, bundet og bortført i betragtning, er min delte viden om raglanærmer ikke hele gevinsten værd. Tusind tak for godt grin <3 🙂
   Grinende hilsner / Christina

 3. Sara Fog siger:

  Skønt indlæg♥️
  Kunne ikke være mere enig.
  Kreativitet er så vigtigt og alle de der små ting man kan være taknemmelig over.
  Glæder mig så meget til at læse kommende indlæg.

  • Christina siger:

   Tak Sara <3 Dit hjem er faktisk på min liste over emner i kommende indlæg. Consider yourself warned 🙂 <3
   kh

 4. Benedicte siger:

  Tak for dine inspirerende ord som vagte genklang og mindede så fint om skabertrangens kraft og taknemmelighedens værdifulde frisættelse ❤️ Tak for det og tak for dig ?

  • Christina siger:

   Kære Benedicte, kunne vi måske lave en aftale om, at du lige opsummerer, hvad jeg bruger sygt mange ord på at sige, når jeg får brug for en form for resume/intro? ‘Skabertrangens kraft og taknemmelighedens værdifulde frisættelse’… Jeg er ret glad for det, du lige gjorde ved mine ord! Så selvtak <3 / Christina

 5. AC siger:

  Jeg er taknemmelig for dig – velkommen tilbage <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.