Om…………

Velkommen til Ennybesked.dk

Jeg hedder Christina. Er årgang 71 og bor nord for Aarhus. Hver anden uge bor jeg sammen med mine to børn på 11 og 14. Jeg bor altid sammen med en labrador retriever, som vi fik brugt i december 2018 (Læs En brugt hund flytter ind). Jeg er uddannet bibliotekar og har tidligere tjent mine penge som sådan + lektør + diverse skrivejobs. Pt. afsøger jeg andre veje.

Det er planen at udgive min første roman “Lysere dage” senest i 2020. Faktisk passer 2019 mig bedre, men ting tager tid.

Jeg er født under krebsens tegn (krebs, krebs, tvilling til dem, der nørder med den slags), hvilket er en latterlig kombination, fordi krebsen i mig ønsker stabilitet, nærvær og sikkerhed, mens tvillingen hele tiden får nye ideer, eeeelsker at kommunikere og sætter spørgsmålstegn ved alt. Især ved store ’vedtagne’ sandheder.

Jeg skriver om mit liv, og hvad der rør det.

Mennesker rør det. Ord & musik rør det. Biler, mad, en bestemt slags lys.

Et reflekterende blogindlæg tager lang tid at skrive. Tankerne omkring emnet fylder langt mere end selve den fysiske skriveproces. Et blogindlæg indebærer desuden fem ture rundt om mig selv, mindst to detours omkring YouTube og en hel del kaffe.

Jeg elsker at skrive. Især når jeg får mig selv til at grine. Jeg har en fest, når jeg skriver ordforklaringer til min helt egen subjektive encyklopædi. Det hænder jeg også himler med øjnene undervejs. Ord gør ting meget levende for mig.

Du skal vide, at jeg bander. Jeg bruger engelske udtryk i flæng. Jeg opfinder lystigt nye ord til lejligheden og blander ordsprog og –stillinger, som det passer mig.

Hvis jeg gør noget godt for dig med mine ord, så gør du noget for mig, hver gang du deler et af mine indlæg.

Tak fordi du er med  og – forhåbentlig – god fornøjelse med ordene.

kh

Christina


Opdateret 2. april 2019

2 Responses

  1. Barrett siger:

    I am so glad to read your blog. Will you join in the NaNoWriMo contest to make some more progress on your book?

    • Christina siger:

      Dear Barrett, happy to have you here :). Do not know about NaNoWriMo. It seems I have a little too much on my plate – but you never know. Hugs / Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.