.. men du skal drømme

Og så engang imellem puffer livet til dig. Du går lidt til siden. Så puffer det igen og du rynker panden, hey, la lige vær, ik? Så puffer det igen og én gang til mens du er i knæ, så du ligesom ikke kan lade tvivlen komme livet til gode.
Oh you’re going down.
Og du ved ikke hvorfor du er så ramt, men du må opgive at se dig selv i spejlet fordi dine øjne er alt for mørke. Du bliver i tvivl om alt det grundlæggende. Din tilgang til verden. Din glæde, din åbenhed, dine drømme og dit værd.
Mens du så ligger der på dine skrabede knæ, så kan du godt komme alvorligt i tvivl om hvorvidt du overhovedet magter at rejse dig igen. Om det egentlig kan betale sig. I det øjeblik du står op, er du jo nemmere at få øje på – og dermed ram på.
Nede på bunden sidder du så med alle de krykker du kender til. Du spiser chokolade nok for en hel lille forstad. Du parlamenterer med dig selv. Prøver at indhente hjælp fra kloge mennesker og omsorg fra kærlige. Prøver at skrive erkendelsen igennem.
Der er ikke noget der virker. For der er noget du skal have lært. Noget der tager tid før det har bundfældet sig, og den proces lader sig bare ikke tvinge.
Så du lader dig falde det sidste stykke og på ryggen i pølen inviterer du det ind. Hvad end det er.
..
Først med sneen og harer der sprinter for livet og lyden af dine skridt mod en isbelagt mark begynder brikkerne at falde på plads.
 

Fra tid til anden kommer der noget der minder om et godstog på tværs af din rute og skubber dig totalt ud af kurs. Og så er det du ligger der og prøver at pakke dig selv ind i chokolade.
Men der er ikke noget i vejen med dine drømme. Du skal holde fast i dine drømme. Hvis du ikke kan se det for dig, hvordan skal du så vide hvad du skal styre imod?
Så drøm for helvede. Og hvis noget smudser dine drømme til, eller slår en flis af, så går du ind og pudser og filer og maler op, indtil drømmen står stærkere, mere skinnende og spændstig end før.
Men drømme. Det skal du.
 
if-you-can-dream-it

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.