Jeg vil tænde lys for dig

Jeg vil tænde lys for dig. Og de røgelsespinde du sværger til. Vil sætte noget lyd på der kan berolige din stivnede krop. Stryge dig hvis du vil have det, og ellers finde én der kan få lov. Jeg vil kaste pufbomber af mod og optimisme på dig. Smide redningskranse og livliner og sikkerhedsnet ud til dig og blive ved med at råbe, så du har noget at gå efter i mørket. Jeg vil sørge for at der kommer én og sætter dit hår og klæder dig til at ligne en pirat eller en kriger eller en munk eller en hobbit. Hvad end du foretrækker. Og hvis du ikke kan bestemme dig, så skal jeg nok vælge for dig. Jeg vil slå dragen ihjel for dig. Og den onde sherif. Jeg vil liste små sedler med kloge citater om livet i dine lommer og i dine handsker. Jeg vil tømme flasker med dig og danse det ud. Ruske, tale, lokke det ud af dig. Sende pakker med nødrationer af chokolade og bær og lommetørklæder. Jeg vil løfte, hive, slæbe, bære dig ud af den sump, du er vadet ud i.
Men det er din sump.
Så jeg gør det eneste jeg kan.
Står ved kanten og holder øje med dig.
Klar med lune håndklæder, varm te og mildhed.
 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.