Iværksætter. Ready. Set. Go

You may also like...

2 Responses

 1. Susanne Hilligsø Sørensen siger:

  Egenomsorg

  Jeg kan godt lide ordet. Hvorfor er noget egenomsorg helt okay, imens andet er lidt mere blacklisted?
  Hvorfor er det super fjong at gå op i at spise sundt, for dit eget helbred naturligvis?
  At træne røven ud af bukserne, så flere måske føler lyst til at komme i selvsamme bukser.
  Imens det at gå i koma til god musik på stuegulvet afføder kommentarer à la: Jamen, lavede du ikke andet hele lørdag?
  Skrive løs i tre timer, er det ikke lidt useriøst? Hm. Hvad nu hvis det gør mig glad i låget?

  Min egenomsorg består i at køre i bil to timer om dagen. Jeg har valgt at arbejde langt væk. Det giver gode kørepenge og det er to timers musikterapi hver dag. Jamen, hvorfor finder du da ikke et arbejde tættere på? Hm. Hvad så med min egenomsorg i form af musikterapi – og selvbestaltet og selvudført sangundervisning?

  Hvem bestemmer grunden og behovets gyldighed?

 2. Christina siger:

  Der er kun dig selv, ikke, til at bestemme behovets gyldighed. Der er ingen andre, der helt kan sætte sig ind i, hvordan jorden føles under dine fødder.

  Jeg har ikke tænkt på det som musikterapi, men jeg er helt med. Bilture og musik er noget af det bedste ever <3 En overgang prøvede jeg med lydbøger, fordi det virkede så praktisk at bruge pendlertiden 'fornuftigt'. Men fuck fornuftigt. Hvis der er mulighed for at høre musik, så hører jeg musik. Og synger. Højt. Godt at vide at vi er mindst to Susanne 😀

  Kh / Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.