Blindgyder

You may also like...

9 Responses

 1. Alina siger:

  Åh Christina. Endnu en gang rammer dine ord fuldstændig Hvordan jeg har det! Glæder mig til uge 28, hvor vi jo rent faktisk kommer ud ☺

 2. AC siger:

  ahahahahaha solgryn :-)))

 3. Anja siger:

  Jeg har en veninde der er med i en spirituel gruppe, hvor det har vist sig, at alle har haft utrolig spændende inkarnationer før dette liv. En har været Van Gogh, en anden Picasso, en tredje Michelangelo osv. Som min veninde udtrykte det, så kan det være utroligt frustrerende, for der er ikke nogen fede tilbage at være. Så jeg synes at det er smukt at du tager sådan en ydmyg kappe på dig, en stille nonne og ikke så meget pjat. Tak fordi du træder tilside og lader alle berømthederne gå til nogle andre, det synes jeg er utroligt fint af dig 🙂

  • Det er sgu da ikke med vilje det der nonne-heis 😀 Michelangelo.. ikke dårligt.. tror jeg ville være lidt ydmyg og helt stille omkring det, hvis det var mig.. Sikke et pres det må være at lave et eller andet smukt og helt nytænkt i dette liv også.

 4. Chanett Babette Simonsen siger:

  Det der netdating har jeg brugt en del tid på i mine single perioder. Ikke fordi jeg var desperat, men fordi jeg rent faktisk synes det er dejligt at skrive sammen med interessante mennesker af det modsatte køn, det er spændende at mødes med fremmede mænd rundt omkring på cafeer og lægge ører til deres livsberetninger, og mærke efter i min krop om der kunne være kemi. Jow jow, det har jeg gjort en masse af, og haft mange interessante og sjove kaffeslaberaser på den konto. For at det hele ikke skal blive lyserødt, så var det også hårdt, for nogle mænd er gode til at skrive og man kan blive så fortryllende af kloge livsbetragtninger for derefter at blive frygtelig skuffet ved at opdage at manden in Real life er et arrogant asshole der skriver og skrive, bare for at få sex… Og som ikke er det mindste seriøs omkring det faktum at jeg valgte dating.dk frem for Scor.dk af nogle velovervejede årsager. Nå, men for at gøre en laaaang historie kort, så møder jeg alligevel den reneste, smukkeste og mest autentiske sjæl til en hurtig kop kaffe i kolding, og blev nærmest forelsket ved første øjekast. Han er nu, på andet år, min kæreste, min bedste ven, min soulmate og jeg har den dybeste respekt for hans væren og væsen. Så søde blogger-dame, ja dig! Sæt igang, hold ud, stå fast… Og se så! Danmark er fuld af prinser, og en af dem sidder nok på dating.dk og venter præcis på dig <3

  • I salute and congratulate you brave woman!! Jeg vil have din lykkelige slutning i baghovedet om tre måneder 🙂

   • Chanett Babette Simonsen siger:

    Jeg kan desværre ikke bryste mig af at være “brave”, tværtimod tror jeg nok. Men en kraft gjorde at jeg stod igennem og heldigvis for det. Jeg kender ikke kraftens kilde, kan heller ikke tegne på kort den labyrint jeg løb rundt i for at nå i mål, men har blot den vished, at når kærligheden kommer så skal man altså kaste sig ud i frit fald…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.