Spørgsmål

You may also like...

4 Responses

 1. NORMA ANITA JØRGENSEN siger:

  ….at ha’ overlevet alvorlig sygdom!
  ….ønsker inderligt, ikke at bli’ alvorligt syg igen!

  • Christina siger:

   Dejlige, dejlige Norma. Forleden tænkte jeg på en kollega, som ikke klarede den. På hvor fantastisk god hun var til at sprede godt humør. Og jeg er så taknemmelig for at have kendt hende. For alle de grin hun lavede i mig.
   Din kommentar får mig til at tænke på, at livet ikke bare skal overleves, men leves.
   Det tager jeg med mig ud i verden i dag <3

 2. Tina Westermann siger:

  Jeg er taknemmelig for, at jeg er bevidst om at jeg skal huske at være taknemmelig. Det er noget jeg først blev rigtig bevidst om da jeg var omkring 40 år, men jeg tror altid at jeg har haft evnen til at føle taknemmelighed. Som barn og ung hang det mest sammen med materielle ting. Jeg var taknemmelig for at jeg nåede at få den sidste CD i butikken med Brdr. Olsen, jeg var taknemmelig for at jeg kunne købe fire forskellige stribede bluser som var moderne dengang, eller taknemmelig for at jeg måtte gå på diskotek lige til den lyse morgen. Senere blev jeg taknemmelig for det som andre gjorde for mig. Hvis nogen hjalp med noget på jobbet når det brændte på, snuppede opvasken når vi havde haft 20 gæster eller kom og klippede hækken. Jaja, det er måske små ting, men egentlig er det måske de uventede ting der giver størst taknemmelighed?
  Nu er jeg over 50 år og har opdaget, at når jeg møder venner, bekendte, familie eller tidligere kolleger, så snakker vi næsten altid om sygdom. Væk er alt det med ungerne, nye møbler og biler, ferierne og brok over kolleger. Alle fejler noget eller har fejlet noget eller kender nogen der fejler noget. Det har fået mig til at være taknemmelig for at jeg kan trække vejret, gå selv, tale, læse, se, dufte, lave mad, gå i bad, køre i bil, komme ud af huset, bruge teknik osv. Jeg er dybt taknemmelig for at vi lever i et land med et sundhedssystem der tilbyder forebyggende undersøgelser. Et system hvor man kan gå gratis til læge hvis noget trykker eller gør ondt. Der laves fejl, bevares, men generelt er min oplevelse af systemet absolut positivt.
  Nu må jeg smutte. Jeg skal til min første kemo om et par timer…..
  Hvis jeg skal ønske noget, så er det at folk forstår og indser at der er meget at være taknemmelig for.

  • Christina siger:

   Jeg elsker dit svar Tina. Det gør mig fnisende glad helt ind i sjælen, at du går rundt med en gammel taknemmelighed over den sidste cd med Brd Olsen. Taknemmeligheder har ikke en udløbsdato – enig – havde ikke tænkt sådan på det før.
   Jeg sender dig tanker og håb til i dag og fremover. Sådan her kan det ikke blive ved <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.