And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music

You may also like...

4 Responses

 1. Tescha Quist siger:

  Jeg eeeelsker dine ord…
  Or virkeligt virkeligt i dag 🙂

  Hvornår udkommer den bog der, på forlag nr 6 eller 9?

  • Christina siger:

   Tuuuusind tak Tescha <3 det gør mig glad at høre HVER gang!
   Og så sidder jeg og griner af sammenfaldet mellem du spørger til den bog og så det lille faktum, at jeg endnu engang mere eller mindre bevidst har valgt at ignorere alt der vedrører at sende manus til forlag.
   Allright. Det gør jeg så.

 2. Anne-Mette Hauberg siger:

  MOD <3. Edderbroderemig ,,,,Hvor var det skønt og genkendeligt, at læse dine ord. Jeg er også igen i en periode hvor,,,,
  MEN NU, Føler vi – Edderbroderemig – følgerne af os selv 🙂
  I love it.
  Tak <3.
  Nb
  Fede GULD Sko,,,,, de vil finde dig , er jeg sikker på 🙂

 3. Christina siger:

  Det gør altid alting meget, meget lettere, når vi hører, at der er nogen, der forstår én sådan heeelt inde i maven, Anne-Mette. Så tak for din kommentar og tak for det med guldskoene. Jeg sukker lige dybt bare ved tanken 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.