Når læsset vælter

You may also like...

6 Responses

 1. Susanne siger:

  Jeg kunne sige et eller andet fortærsket om, at det kræver en enorm styrke at være svag. Eller at du sagtens kan få en ordentlig depression, men at du heldigvis har en god veninde, der bremsede inden nedturen var komplet.
  Men jeg vil fortælle, at dit indlæg ikke gør mig trist, men varm inden i. Varm over at vide at du er på vej til at hele, fordi du har styrken til at se din situation i øjnene og til at være åben omkring det.

  • Christina siger:

   Kære Susanne.
   Tak fordi du mener, at jeg snildt vil være i stand til at få en ordentlig depression. Din tiltro til mig får mig til at grine 🙂
   At mit indlæg virker på dig, som det gør.. jeg har svært ved at sætte ord på, hvor godt det er for mig at høre. Vi har jo alle et verdensbillede, som vi slæber rundt med. Det er utroligt hvor ofte jeg glemmer, at det er når vi tør være åbne omkring, hvordan vi ser tingene, at andres verdensbillede kan sætte vores eget i perspektiv.
   Tak for dine ord. Meget glad for dem <3

 2. Sarah siger:

  Kæreste Christina.

  Som “former member” af selvsamme box, kan jeg fortælle dig, at jeg selv blev rasende og fortvivlet over vattetheden, – svagheden. Mild til moderat depression. Hvad fa… betød det? Var det ikke bare et udtryk for at have ladet livet tage magten lidt fra een og netop ikke være i stand til at gøre netop det.. Magte det!? Jeg følte mig svag, underdrejet og ikke stærk nok. Og fortalte mig selv det var for dårligt…. MEEEEN…. Jeg havde også altid forsøgt at holde mig stærk – alt for stærk. Og endte dér hvor der ikke blev plads til sårbarheden. Jeg skriver et brev til dig om dette.. Snart. Jeg går lige og summer over det – og over dit brev, som gjorde mig så glad… Og så svarer jeg lige om snart. Om hvad kassen i virkeligheden indeholdt af gaver, og hvordan jeg fandt ud af at åbne den, så jeg kunne modtage dem. Men bare vent.. Du finder ud af, at der virkelig er gaver derinde.. Det kræver blot lidt mod og sårbarhed, så kommer de. Du er uden tvivl kvinden der nok skal forstå at modtage dem. Man er klar, når man er klar ikke? Sender kæmpe kram, og velkommen i box-klubben. Det er et ret godt sted at være, når man først er landet ?

  • Christina siger:

   Jo Sarah. Man er klar når man er klar. Jeg har det som om du lige har givet mig en kæmpe gave med din kommentar. Hvis du forestiller dig sådan en tyk, flydende væske, der er så varm, at der kommer store fede bobler op til overfladen for så at ploppe? Sådan føles mit hjerte lige nu på grund af dig. Glæder mig til du har summet færdigt og jeg kan læse med. KRAM

 3. GT siger:

  Tak for bloggen. Lige, hvad jeg skulle læse på en dag, hvor smerten i hvert åndedrag er ulidelig og selvbebrejdelserne over øjensynligt at være sådan en, der aldrig nogensinde kommer til at ‘knækker koden til livet’, hagler ned over mig. Hold kæft, hvor er det dejligt at blive mindet om, at jeg ikke er alene. Det hjælper. Jeg synes ikke det er rart, at du har fået dig en kasse at bokse rundt med, men jeg håber du smadrer den, Christina.

  • Christina siger:

   Jeg ved ikke hvorfor det er sådan, at jeg bliver nødt til at fortælle, som jeg gør her på bloggen. En del af mig vil meget hellere sidde og spille cool, solo henne i hjørnet med løftede øjenbryn og en altid parat langemand. Men når jeg så læser din kommentar, så ved jeg det alligevel. Ingen af os har samme oplevelse med det her liv-noget. Og dét kan være så koloenormtuforståeligtensomt. Så jeg skriver åbenbart for dig denne gang. Vi kan håndtere tæt tåge. Det skal vi jo. Men manner hvor er det bare federe at VIDE, at der render nogen andre rundt i den også. Så selvom tågen ikke letter så hurtigt som man kunne ønske, eller vi er fortvivlede over, at den er der igen, så ved vi nu, at det er et spørgsmål om tid. Så ramler vi ind i noget andet blødt derinde…. Kys GT og tak fordi du giver igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.