Dating. Gammel og klog nok nu?

Så har det varet længe nok. Det her alene noget. Mine børn spørger om jeg ikke skal have en kæreste, og jeg er træt af at høre mig selv sige jo æh men øh. Min kollega siger, hun har tænkt over, at jeg er klar, mens hun cykler hjem fra arbejde. At jeg aldrig har været gladere. Og hun har ret. Har heller aldrig været stærkere.

il_340x270.772229166_35r1
Altså har jeg besluttet at lave den elendige dating-profil i denne uge (ikke lige nu vel, lige nu skriver jeg om, hvad jeg har tænkt på, jeg agter at gøre). Jeg har aldrig haft sådan en, og jeg har spurgt til folks erfaringer i øst og vest. Men ingen af de søde mennesker, der beredvilligt deler deres erfaringer, er jo mig. De kommer ikke med de samme historier, og de har mødt andre, end dem jeg vil møde (ja, jeg går ud fra, at der er nogen, der gerne vil – noget).

Jeg går jo hele tiden og siger til min snart elleveårige søn, at man bliver nødt til at prøve ting af. Ellers kan man ikke finde ud af, hvad man godt kan lide. Nødt til at øve sig, før man kan blive god. Og i dag kan jeg godt se, at når jeg ikke har fået gjort noget ved den der kærlighed – ikke meldt mig til en datingside, skrevet en kontaktannonce i lokalavisen, ikke bedt nogen om at se, om de kender en, jeg kan komme på blind date med, så handler det et langt stykke af vejen om, at jeg ikke har lyst til at være begynder.

Hvilket er fjollet. For det er altså rigtigt, hvad jeg siger til min søn. Så nu prøver jeg at lytte til mig selv.

Jeg er faktisk ikke særlig nervøs for, hvad jeg vil rende ind i i den der store datingverden med regler jeg ikke kender.

Jeg agter at tage min pænt brede humor med i inderlommen, så skal jeg nok føle mig godt underholdt lige meget hvad. Vildt pinagtige oplevelser kan jo senere ende som prima gysende underholdning..

Har selvfølgelig tænkt over det vigtigste, og udvalgt profilbillede:

Witch

(Visited 34 times, 1 visits today)

2 tanker om “Dating. Gammel og klog nok nu?”

  1. Åh, den humor, Christina. Den er ganske givet en dejlig, og vigtig ting at besidde. Og absolut tiltrækkende for det modsatte køn. Meeeen … En heks signalerer måske ikke ligefrem den mest attråværdige egenskab i en kvinde, hos de der single mænd, du jo gerne skulle tiltrække med profilen. ? Heh …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.