Blindgyder

Jeg blev engang fortalt at jeg havde brugt et af mine liv som nonne et sted i nærheden af Tyrkiet – og jeg havde ikke engang spurgt. Jeg ved godt, at alle I andre var et eller andet storslået og dramatisk, i en egn hvor blomsterne blomstrede uhæmmet, I altid ramte byttet og så brandgodt ud i brynje, men jeg gik altså rundt og talte med landsbyboerne og ydede hvad end det nu var for en slags dulmende service jeg ydede, når jeg ikke sad i cellen og takkede Gud.
Jeg kan faktisk sagtens se mig selv i det. Ud, lytte og trøste og så hjem og genfinde styrken i klostret hos én der aldrig svigter, fordi han aldrig har lovet andet, end at han altid vil være der.
Åh jow.

 

Men nu har jeg jo allerede brugt ét liv som nonne, så cirka en gang hver tredje måned tænker jeg, at man nok også burde oprette en dating-profil, bare ligesom for at vise universet at jeg altså er interesseret (og eftersom jeg aldrig kommer ud). Så går jeg ind på Dating.dk for den har eksisteret så længe, at selv os der ikke har været single før i dette årtusinde, godt ved den findes. Ligesom vi ved Solgryn findes.

 

Og her ser jeg så på de der søde mennesker der smiler på forsiden og kan se at 72.612 singler har været online de sidste 24 timer og så er der sådan en ’tilbudsstjerne’ hvor der står ’Set i TV’.
Det kan jeg sgu ikke. Jeg orker ikke at være en ud af 72.000.

 

Jeg synes det er en god idé med netdating. Kan ikke se hvorfor man ikke lige så godt kunne møde sin kommende kæreste sådan et sted. Det er bare så.. altså.. Så skriver vi holdbarhedsdato og volumen og sådan grundlæggende hvad vi indeholder og allerede der strammer det lidt over brystet over at være nødt til at sætte en varedeklaration på det vi er.

 

Måske er jeg bare ikke desperat nok. Måske skal jeg bare vente til jeg er 65 og det er passende at skrive en annonce i Aarhus Onsdag hvor jeg søger en at gå ture med.
Indtil da bliver jeg nok nødt til at sætte min lid til at jeg kan blive samlet op i Brugsen.

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

9 tanker om “Blindgyder”

  1. Åh Christina. Endnu en gang rammer dine ord fuldstændig Hvordan jeg har det! Glæder mig til uge 28, hvor vi jo rent faktisk kommer ud ☺

  2. Jeg har en veninde der er med i en spirituel gruppe, hvor det har vist sig, at alle har haft utrolig spændende inkarnationer før dette liv. En har været Van Gogh, en anden Picasso, en tredje Michelangelo osv. Som min veninde udtrykte det, så kan det være utroligt frustrerende, for der er ikke nogen fede tilbage at være. Så jeg synes at det er smukt at du tager sådan en ydmyg kappe på dig, en stille nonne og ikke så meget pjat. Tak fordi du træder tilside og lader alle berømthederne gå til nogle andre, det synes jeg er utroligt fint af dig 🙂

    1. Det er sgu da ikke med vilje det der nonne-heis 😀 Michelangelo.. ikke dårligt.. tror jeg ville være lidt ydmyg og helt stille omkring det, hvis det var mig.. Sikke et pres det må være at lave et eller andet smukt og helt nytænkt i dette liv også.

  3. Det der netdating har jeg brugt en del tid på i mine single perioder. Ikke fordi jeg var desperat, men fordi jeg rent faktisk synes det er dejligt at skrive sammen med interessante mennesker af det modsatte køn, det er spændende at mødes med fremmede mænd rundt omkring på cafeer og lægge ører til deres livsberetninger, og mærke efter i min krop om der kunne være kemi. Jow jow, det har jeg gjort en masse af, og haft mange interessante og sjove kaffeslaberaser på den konto. For at det hele ikke skal blive lyserødt, så var det også hårdt, for nogle mænd er gode til at skrive og man kan blive så fortryllende af kloge livsbetragtninger for derefter at blive frygtelig skuffet ved at opdage at manden in Real life er et arrogant asshole der skriver og skrive, bare for at få sex… Og som ikke er det mindste seriøs omkring det faktum at jeg valgte dating.dk frem for Scor.dk af nogle velovervejede årsager. Nå, men for at gøre en laaaang historie kort, så møder jeg alligevel den reneste, smukkeste og mest autentiske sjæl til en hurtig kop kaffe i kolding, og blev nærmest forelsket ved første øjekast. Han er nu, på andet år, min kæreste, min bedste ven, min soulmate og jeg har den dybeste respekt for hans væren og væsen. Så søde blogger-dame, ja dig! Sæt igang, hold ud, stå fast… Og se så! Danmark er fuld af prinser, og en af dem sidder nok på dating.dk og venter præcis på dig <3

      1. Jeg kan desværre ikke bryste mig af at være “brave”, tværtimod tror jeg nok. Men en kraft gjorde at jeg stod igennem og heldigvis for det. Jeg kender ikke kraftens kilde, kan heller ikke tegne på kort den labyrint jeg løb rundt i for at nå i mål, men har blot den vished, at når kærligheden kommer så skal man altså kaste sig ud i frit fald…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.