Menneskemøder

Det her er en uge fuld af nyt.

I morgen skal jeg på mit livs første date med fremmed mand. Jeg forventer mig ikke så meget. Håber bare han ikke dukker op og er sindssygt sær (og jeg er faktisk ret large med særhed) eller med et slagent blik.

Shit, jeg håber sådan set bare han dukker op.

Så skal jeg nok klare hvis det går sådan her

first-date-cartoon-230x300

 

Den datingside jeg er på fortæller mig HELE TIDEN, at man skal være hurtig på aftrækkeren. At man skal holde kontakten. Kommunikere. Flirte, I guess, men det siger de sjovt nok ikke.

Jeg er ikke en skid hurtig på aftrækkeren. Jeg synes det er svært at kommunikere personligt / kækt / muntert / flirtende med en fremmed per mail / sms / chat. Jeg mangler en helt masse informationer, som man får ved at samtale live. Muligheden for at aflæse hvor meget den anden kan tage og så liige give den lidt til fx.

Og så er det så dejligt at sidde over for et menneske, man lige har fået til at grine.

Så jeg har opdaget, at jeg simpelthen ikke gider mailudvekslinger i det her fora. Vi kan lave en aftale, mødes og se. Hvis der er noget skal jeg nok oppe mig. Hvis ikke skal jeg gøre mit bedste for at være venlig at omgås kaffen ud.

På lørdag har jeg også en aftale med en fremmed. Ikke en date – men en gåtur. Forfatter Bo Østlund opfandt for nylig ’Menneskemødet’ som går ud på, at man booker en fremmed til en gåtur. Det er ikke en date. Det er ikke meningen, at man skal mødes igen (selvom man jo kan, hvis man får lyst). Det er et eksperiment over hvad der sker, når to fremmede går en tur. Giver hinanden deres opmærksomhed og tanker i et par timer. Jeg bliver nødt til at erkende, at jeg glæder mig mere til mit Menneskemøde på lørdag, end min date i morgen. Vel ganske enkelt fordi der ikke er noget pres omkring lørdag. Jeg skal bare gå og samtale. I can do that.

Hvis du er nysgerrig på Menneskemødet, så er der nu 17 grupper fordelt ud over de danske bakker på Facebook. Se hvilke på Bo Østlunds hjemmeside: Menneskemødet

 

Nu vil jeg slukke computeren og gå over vejen og drikke en øl med min genbo og udveksle erfaringer om at være kærestesøgende. Måske. Det kan også være vi bare drikker en øl og taler om hvilke Netflix serier og børnetegnefilm vi har brugt livet på de sidste par år.

Og for himlens skyld. Hvis du sidder derude og har en kæreste, som du egentlig er pænt godt tilfreds med, så gør lige noget, ikke? Sluk skærmen og gå i krig. Du kan jo lege, du er på din første date 🙂

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

4 tanker om “Menneskemøder”

  1. Hvis ikke han er lækker i krop og sjæl – så er du. Så du kan ikke være sikker på et piv-godt møde, men sådan et halvgående et med dig selv som vinder, det er jo heller ikke den dårligste torsdag…
    Der krydses fingre på Nørrebronx!

    1. Du er sød Tine <3 Jeg ser sådan på det, at jeg har taget mig sammen. Jeg har lavet en aftale. Har allerede vundet... 🙂

    1. Jeg glæder mig også til at fortælle. Historierne ligger bare og venter på at blive levet og fortalt. KRAM.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.