Hvad der gør en god dag

I ‘Eat, Pray and Love’ siger den balinesiske healer med hænderne på hovedpersonens knæ, at hun kan se på dem, at det er længe siden der har været sex. Er det tykkelsen eller hvad? En svag hævelse, måske farven? Jeg ser grinende ned på mine egne knæ.

….really?

Jeg har sendt et nyt brev. Det kræver virkelig noget af mig, at skrive til en komplet fremmed. Jeg har tendens til at glemme, at der er magi alene i det at modtage et brev. At ordene og alt det de vil, kommer oveni. Men jeg er tilfreds. Jeg har gjort, hvad jeg ville, og nu er resten op til modtageren.

‘Eat, Pray and Love’ handler om tillid. Til dig selv, til livet, til kærligheden, universet. Jeg talte længe med en låner i dag. Han smiler til mig. Ser mig lige i øjnene, snakker ikke udenom og så rører han ved min arm. Det må han godt. Det er bestemt ikke alle, der må det, men jeg har tillid til ham. Og han siger, at han gerne vil møde mennesket med spørgsmålene Hvem er du? Hvad drømmer du om?

Jeg tror måske vi alle sammen kunne have brug for at få de spørgsmål fra tid til anden.

Så hvem er du? Og hvad drømmer du om?

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.