Dating for begyndere

Det er min frifredag. På frifredage er det meningen man skal slappe heelt af og lade op. Skrive, meditere, hvis man kan tage sig sammen, gå en tur (tjek) og/eller læse. Så hente datter, købe fredagsslik, lave mad og glo på x antal skærme resten af dagen.

Men nu har jeg jo besluttet at undersøge den der datingverden, så afslappet frifredag – not so much.

Der skal jo laves en profil. Nej vent. Først skal man vælge et brugernavn – som selvfølgelig er dit FOR EVIGT – og jeg ved ikke hvad ’manfis69’ tænkte på, da han valgte sit?

Vil nok heller ikke vide det.

Så kan jeg bedre relatere til brugernavnet ’en tur på køkkenbordet’. Så ved man da, hvad man har at forholde sig til.

Men brugernavnet bliver valgt og så til det rent ud uhyggelige.

Profilen. Man skal jo skrive noget om sig selv. Det ligger lige op af at skrive jobansøgning i nydelse.. Jeg bliver totalt staccato. Og så kan jeg lide.. Og også mad.. musik.. og ord. For én der skriver hele tiden er det jo grotesk, så ringe jeg bliver, når jeg skal sælge mig selv. Men så lige når jeg tror, den er i skabet, så skal man også skrive en overskrift ’Der beskriver dig som person’.

Jeg mangler ganske enkelt passende bandeord.

Rent praktisk kan man så åbenbart ’vise interesse’ ved bare at klikke på en knap – jeg går ud fra, at det svarer til at sende én et blik i brugsen.

Modtageren af ’blikket’ får så en mail hvor der står:

Kan du mærke det? xxx tænker på dig, og vil gerne i kontakt med dig. Grib chancen nu, og se, om han er noget for dig.

Og du scroller ned for at se afsenderen og er bare

dating 2 ugle

 

 

 

 

 

… åh vær sød ikke at tænke på mig..

 

Og hvad skal man egentlig svare til ’Du ser sød ud’?

– ’Okay’?

Efter en halv dag på en datingside er jeg dødeligt udmattet. Det er meget mærkeligt at sidde og bladre i billeder af mænd.. Og jeg vil stadig helst bare støde ind i ham derude, og mærke at her er noget at gribe i. Men nu er vi her.

Lukker ned, smider mig på sofaen og lader som om det her aldrig er sket.

 

 

(Visited 35 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.