Adgangsbilletten

Jeg har fået en af den slags mails som man hvinende af fryd knap når at læse til ende før man stormer hen til telefonen for at dele det glade budskab. Eller.. jeg ved ikke om det er sådan alle andre gør…?
Anyways – jeg blev tilbudt en klumme i en lokalavis.
Det første der afholdt mig fra bare at svare ja for fanden, det vil jeg sindssygt gerne, var den der uh åh, skal jeg godt nok til at udbrede mig i en avis også. Endnu flere mennesker der ikke har bedt om min mening vil få den alligevel.
45.000 af mine nærmeste naboer såmænd. HA HA HA host aaargh.
Endnu en ting jeg SKAL.

 

Det var sådan set meget godt at jeg lige afholdt mig selv fra det indledende svar og brugte lidt tid på at tænke.
Jeg vil gerne lege. Vel vil jeg så. Men jeg har også lige overstået Hjortshøj Festival, hvor jeg er med til at arrangere litteraturen. Jeg har mit dagjob. Jeg har en nyanlagt blog at passe. Og så lige en hjemmeside der skal flyttes og åbnes. Og de der to menneskebørn. Noget er sjovt. Noget er bare arbejde. Det meste af tiden er det en blanding.

 

Og da jeg gik og tænkte over, hvad jeg egentlig ville arbejde for endte jeg efter *en kjole + en gang massage* ved en eneste ting.

 

Glæde.

 

Livet er lige nu så fyldt af forpligtelser, at hvis noget nyt skal have plads, må glæde simpelthen være adgangsbilletten.

 

Glæde.

 

Så jeg siger ja, og så må vi se om lønnen er tilfredsstillende.

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

9 tanker om “Adgangsbilletten”

  1. Ja! Gribe chancen og se hvordan det føles og handle på den følelse. Lyder fornuftigt og samtidig Carpe diem-agtigt. Godt gået!

    1. Kan du eventuelt sende avisen en forespørgsel når jeg er kommet i gang? Så tror de jeg har fans og alt muligt og det kan nok ikke skade!!?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.